Rukověť exportéra: Nizozemsko Dovozní režim a související předpisy
Prehľad hlavných informácií dôležitých pre zahraničný obchod s Holandskom. Dovozný režim, platobné, dodacie podmienky, sprievodné doklady, preprava, clá, dane, obchodní zástupcovia, vývozné predpisy, podpora exportu, devízové predpisy.