Ochrana vnútorného trhu Slovensko - Zábojníková, M.
Systém ochrany vnútorného trhu na Slovensku. Nástroje ochrany vnútorného trhu v medzinárodnom kontexte ich uplatňovania. Licenčná regulácia vnútorného trhu SR. Dovozné a vývozné licencie.