Oficiálna zahraničná zadlženosť Slovenska v r. 1993 zhruba 2 mld USD Hodnotenie plnenia dlhovej služby SR a národnej banky v minulom roku voči zahraničiu - Kyjac, Pavol
Oficiálny hrubý devízový dlh, čiže zadlženosť vlády SR a Národnej banky Slovenska k 31.12.1993, porovnanie s r.1992 a predpoklad 1994, objem splatných záväzkov MMF, zdroje ich krytia. Budovanie dobrého image slovenskej centrálnej banky. Štruktúra zahraničnej zadlženosti. Najvyššie výdavky na jeseň.