Implikace regionální politiky Evropského společenství pro naši hospodářskou politiku - Hřích, Jan
Základné princípy regionálnej politiky - koncentrácia prostriedkov štrukturálnych fondov; partnerstvo orgánov ES; integrované plánovanie a programovanie; princíp adicionality. Prehľad cieľov štrukturálnej politiky ES a prostriedkov vynakladaných na ich realizáciu v r. 1989-1993. Priority regionálnej politiky. Sociálna a ekonomická situácia regiónov ES spadajúcich po jednotlivé ciele. Niektoré implikácie pre transformujúcu sa ekonomiku ČR.