Ochrana důvěrných informací - Partík, J.
Význam obchodného tajomstva v trhovom, konkurenčnom prostredí. Dôverné informácie ako najzaujímavejší objekt obchodného tajomstva. Náležitý spôsob označovania a ochrana dôverných informácií, aby mohli byť formálne považované za obchodné tajomstvo. Spôsob ochrany informácií. Povinnosť podnikateľa odpovedajúcim spôsobom zabezpečiť utajenie.