Verejná súťaž - zákon o verejnom obstarávaní - Brenčičová, M.
Obsah zákona č.263/1993 Z.z. o verejnom obstarávaní. Formy výberu dodávateľa. Obchodná verejná súťaž ako základná forma obstarávania. Oznámenie o výsledku verejnej súťaže. Forma užšej súťaže. Rokovacie konanie. Priame zadanie. Cenová ponuka. Zverejnenie v Obchodnom vestníku. Uzavretie zmluvy. Kontraktačná povinnosť obstarávateľa. Sankcie pri porušení zákona.