Ostře sledovaná novela Informace o změnách v zákoníku práce - Nesnídal, Jiří
1.júna 1994 nadobúda platnosť zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákonník práce. Podstatné zmeny a doplnky, ktoré novela zákonníka práce prináša.