Koncepcia transformácie sociálnej sféry Slovenskej republiky
Úplné znenie dokumentu, ktorý predložila vláda SR na rokovanie so sociálnymi partnermi tripartity. Východiská, stav, tendencie a ciele transformácie sociálnej sféry. Začiatky a prvé kroky transformácie. Hlavné smery: A/ Reforma individuálnych pracovných vzťahov, trh práce, zamestnanosť. B/ Kolektívne pracovné vzťahy. C/ Reforma sociálneho zabezpečenia. Nové princípy sociálneho zabezpečenia. Štátna sociálna podpora. Schéma transformácie sociálnej sféry, harmonogramy úloh. Medzinárodné aspekty transformácie.