Ekonomická reforma medzi mantinelmi sociálnej tolerancie Sociálna podpora musí mať svojho adresáta - Rievajová, Eva
Sociálna dimenzia hospodárskych zmien pri transformácii. Úloha štátu. Modely sociálnej politiky. Demokratické sociálne systémy a sociálny mier. Nezamestnanosť na Slovensku, obmedzené možnosti sťahovania sa za prácou. Efektívnosť - životná úroveň - sociálny mier.