Aký príspevok na bývanie - Daneková, Z.
Miera štátnej podpory rozvoja bývania. Proces ekonomizácie bývania. Systém príspevkov na bývanie. Stanovenie a zistenie základných ekonomických kritérií z ktorých priznanie príspevku vychádza. Stanovenie hranice maximálneho sociálneho nájomného u nás a v západných krajinách.