Fénix povstává nerovnoměrně Sociální a zdravotní pojištění - Lukavská, L.
Systém zdravotného a sociálneho poistenia v Českej republike. Prejednávanie vládneho návrhu zásad zákona o základnom dôchodkovom poistení v parlamente. Nemocenské poistenie. Otázka zlúčenia zdravotného a nemocenského poistenia navrhovaná podnikateľmi. Odpor voči návrhu podnikateľov zo strany Ministerstva práce a odborov.