Vzdelávanie pracovníkov úradov práce - Vaňousová, D.
Genéza tvorby, význam a skúsenosti z platnosti dokumentu Systém vzdelávania pracovníkov úradu práce. Projekt schválený na MPSVR SR v januári 1993 ako záväzná smernica. Zavedenie systému do praxe a jeho inštitucionálne zabezpečenie. Strediská vzdelávania a rekvalifikácie. Centrum vzdelávania a rekvalifikácie.