Elektroenergetike dezintegrácia neuškodí - Masár, I.
Pripomienky k článku - Slamka, D.: Elektroenergetike dezintegrácia uškodí uverejnenom v čas. Trend 1994, č.9. Vývoj Slovenského energetického podniku(SEP) od r.1969. V r.1990 rozvodné závody vyčlenené, ale bez prenosovej sústavy, ktorú prevádzkujú pracovníci Rozvodných energetických podnikov. Celková výroba v zdrojoch SEP a REP. Podľa autora sa š.p. Slovenský energetický podnik obáva zo straty rozhodujúceho postavenia na trhu.