Pomalá reprivatizácia lesov Kde sa dvaja naťahujú, tretí berie - Lipianska, Ľudmila
Situácia v lesnom hospodárstve na Slovensku. Stratégia a koncepcia lesnej politiky v SR. Tvorba konkurenčného prostredia, podiel štátneho a súkromného sektora. Proces reprivatizácie súkromného sektora a problém vlastníctva lesov. Dotácie do súkromného sektora lesov v západných krajinách.