Creditreform: Získavanie hospodárskych informácií je tancovanie na tenkom ľade Ani slovenské firmy sa nevyhnú zverejňovaniu svojej ekonomickej situácie - Beer, Gabriel
Creditreform, jedna z najväčších európskych spoločností pre získavania hospodárskych informácií o firmách, ktoré slúžia ako podklad pre obchodovanie a podnikanie našich a zahraničných firiem. Problémy tejto spoločnosti so získavaním nevyhnutných údajov na Slovensku.