Finančná injekcia z Japonska Šanca pre podnikateľov - Szabo, A.
Úverové zdroje nezávislej vládnej inštitúcie Export-import Bank of Japan (Exim), určené na podporu prechodu našej ekonomiky na trhový mechanizmus. Celková suma úveru Japan Exim Bank. Pôžička určená na podporu malého a stredného podnikania na Slovensku. Možnosti získania úverov pre podnikateľov.