Internet Slovakia bude značkou kvality Pozornosť novovznikajúcim firmám - Konvit, M.
Pojem Internet známy zväčša z oblasti počítačových sietí. Názvom Internet sa označuje i medzinárodné združenie projektových manažérov. Pojem projektový manažér a projektový manažment resp. projektové riadenie. Nástrojom projektového manažmentu naďalej ostáva projekt, avšak chápaný komplexne. Novovznikajúca spoločnosť INTERNET SLOVAKIA ako nástupnícka organizácia bývalej federálnej spoločnosti. Cieľom spoločnosti je pomáhať pri zvyšovaní kvality manažérskej práce prostredníctvom metód projektového riadenia.