Plánovať rýchlo a ľahko CA-SuperProject - software až po externú úroveň - Polačko, F.
Popis programového produktu CA-SuperProject ako vysokoúčinného nástroja pre profesionálne plánovanie projektov metódami analýzy sieťových grafov (PERT, CPM, WBS) a Ganttovho diagramu. Možnosti uplatnenia CA-SuperProjectu. CASuperProject umožňuje použitie od začiatočníckej až po expertnú úroveň pomocou procesu projektového riadenia.