Projektové riadenie aj pre malé a stredné podniky Ako zaručiť hospodársku prosperitu a zisk - Vlach, Jiří
Projektové riadenie a metódy projektového riadenia. Základná charakteristika projektového riadenia je v tom, že sa používa na riadenie jednej akcie, jedného projektu. Druhou základnou charakteristikou je komplexnosť. Základ projektového riadenie a využívanie rôznych foriem časového plánovania a metód sieťového plánovania a riadenia. Využívanie metód projektového riadenia prínosom aj pre tímovú prácu. Metódy projektového riadenia a popis metódy logického rámca a metódy simulačného overenia projektu.