Umenie počúvať je umením ovplyvňovania partnera - Bienik, J.
Metodické a praktické postupy prípravy a realizácie rokovaní. Pozorné počúvanie šetrí čas. Ako podporiť rečníka počúvaním, ako ho možno rušiť. Ako úspešne polemizovať, efektívna taktika polemiky.