Vrátka se otevírají Státní telekomunikační politika - Lukavská, L.
Telekomunikácia je spolu s energetikou a dopravou základnou zložkou každej ekonomiky. Štátna telekomunikačná politika. Genéza. Prienik súkromného podnikania do telekomunikácií. Projekt telekomunikácie, ktorý stanovuje ciele do r. 2000. Regulácia a monopol. Odloženie novely zákona o telekomunikáciách. Potreba rýchlej privatizácie.