Plán na záchranu leteckých spoločností v strednej a východnej Európe
Zo servisu agentúry Bloomberg Business News informácie o situácii v leteckej doprave krajín východnej a strednej Európy a ich leteckých spoločnostiach ČSA, poľskej LOT a maďarskej Malév.