Na krvavú prosbu Benettonu za mier v Bosne reagovala európska verejnosť s nevôľou - Janků, Jaroslav
Šokujúca reklama svetoznámej talianskej pletiarskej a odevnej firmy prekročila medze, ale i napriek tomu predaj jej tovaru rastie. Prudká reakcia na posledné reklamy vo Francúzsku, Nemecku a V. Británii. Perspektívne trhy rozvojových krajín a Číny.