Výdavky na reklamu v januári stúpli. Porovnanie mesiacov január v roku 1993 a 1994 Z výsledkov monitorovania aktivít GfK-Slovakia - Lechnický, Milan
Výsledky monitoringu GfK-Slovakia, inštitútu pre výskum trhu, ktorý zároveň sleduje reklamné aktivity v médiách za rok 1993. Údaje o výške výdavkov na reklamu v médiách podľa produktových skupín, na reklamu v denníkoch, týždenníkoch, iných periodikách, rozhlase a televízii s pracované v grafoch a komentované v texte.