Image krajiny a tvorba jej obrazu Valaška a fujara alebo spoľahlivé public relations - Janek, Miroslav
Pojmy promócia a public relations a ich význam ako odvetvia moderného priemyslu. Vplyv na verejnú mienku. Vytváranie image krajiny a jeho význam pre hospodárstvo. Stratégia public relations a porovnanie s tradičnou reklamou. Prirodzený image alebo kampaň. Promócia štátu sa ani priveľmi neodlišuje od promócie výrobkov. Potreba promovania Slovenska ako nového štátu založeného na demokratických princípoch.