Fuzzy technológia pre CA - Clipper - Ďurov, J.
Knižnica DB-fuzzy pre CA-Clipper. Vývoj informačných systémov s vyhľadávaním informácií založených na nepresných alebo neúplných údajoch. Teória fuzzy množín. Aplikovanie teórie.