Outsourcing informačních systémů
Zmluva o outsourcingu v informatike môže mať rozličný obsah - od prevádzky výpočtových stredísk, cez údržbu a vývoj softwaru až po plánovanie a vývoj informačných systémov. Kedy uvažovať o outsourcingu. Predmet, zmluva a perspektívy outsourcingu. Dopady na ľudské zdroje.