Holistický a redukcionistický prístup
Rozdiely dvoch odlišných kultúr - západnej a východnej. Pre každú je typický iný prístup pri riešení výrobných problémov. Redukcionistický prístup - základom je predpoklad, že každý systém je možné rozložiť na menšie časti a každú riešiť samostatne, a týmto riešiť celý systém. Holistický prístup - vychádza z poznatku, že celok je viac než len suma jeho jednotlivých častí.