Regulace mezd - Polívka, M.
Inflácia a mzdová regulácia. Koncepcia mzdovej regulácie. Legislatívne opatrenia pre mzdovú reguláciu. Rast miezd a rast spotrebiteľských cien. Porovnanie vývoja priemerných nominálnych miezd s vývojom inflácie. Rozličné názory na mzdovú reguláciu.