Zamestnanosť klesá - nezamestnanosť stúpa Na Slovensku koncom roku 1993
Stúpajúca nezamestnanosť na Slovensku ako sprievodný znak transformácie ekonomiky. Štatistické údaje za posledné mesiace roku 1993.