Reakce strojírenských podniků na transformační změny cen a výstupů - Brada, Josef C.
Transformačné zmeny cien a výstupov a reakcia štátnych podnikov na tieto zmeny v krajinách strednej a východnej Európy. Prípady simulácie 161 štátnych podnikov československého strojárstva. Simulácie popísané v štúdii zahrnujú obdobie rokov 1990-1992. Aplikácia dynamického nákladového modelu. Index kapitálových nákladov. Simulácia transformácie. Závery z výsledkov, ktoré sú súčasťou projektu Svetovej banky o chovaní podnikov v transformácii.