Rodinná firma? Áno aj s problémami Malému podnikateľovi u nás závidia nielen susedia - Schwarcz, Juraj
Rodinná firma a rodinné podnikanie - legislatívne a finančné problémy. Projekt MOP v Ženeve na podporu malého a stredného podnikania na Slovensku. Rozhovor s národným koordinátorom projektu Rodinné podnikanie a Práca a podnikanie žien. Cieľom projektu je pokračovanie v realizovaní kurzov pre terajších a budúcich podnikateľov, ich rodinných príslušníkov a pre nezamestnaných. Ekonomické a pracovno-právne poradenstvo. Výsledky projektu na Slovensku.