Možnosti samosprávy subjektov ekonomických a sociálnych záujmov - Řehůřek, Miloš
Možnosti samosprávy subjektov ekonomických a sociálnych záujmov ako osobitného typu záujmovej samosprávy. Výskum možností samosprávy tohto druhu.