Cesty k stabilite slovenskej meny - Sobek, Otto
Programové dokumenty o hospodárskom, finančnom a menovom vývoji Slovenska v roku 1994 - štátny rozpočet, vypracovaný Ministerstvom financií a schválený Národnou radou SR a menový program, vypracovaný Národnou bankou Slovenska. Porovnanie oboch dokumentov.