Chudobný rozpočet 1994 Slovensko - Zábojníková, M.
Schválenie zákona o štátnom rozpočte SR na rok 1994 slovenským parlamentom na prelome rokov 1993 a 1994. Porovnanie rozpočtu na rok 1994 s vlaňajším rozpočtom. Príjmy a výdavky rozpočtu. Riziká plnenia príjmov. Nedostatok rozpočtových zdrojov. Zahraničné pôžičky.