Daň z príjmov za rok 1993 Dokedy treba zaplatiť daň - Piršelová, Dagmar
Zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov. Podanie daňového priznania. Príjmy z autorských honorárov, základ dane. Hranica 10 000 Sk. Zdaniteľné príjmy.