Nehnuteľnosť zostáva, dane sa menia Postup počas celého zdaňovacieho obdobia - Fehér, J.
Novelizácia vyhlášky MF SR č.58/1993 Z.z. Ide o novelizáciu vykonávacej vyhlášky k daňovému zákonu č.317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností v dôsledku novelizácie tohto zákona zákonom NR SR č.317/1993 Z.z. Úprava niektorých podrobností k zákonu o dani z nehnuteľností. Ručenie nájomcu pozemku. Predmetom dane z pozemkov aj pozemky, na ktorých sú ochranné lesy. Daňová povinnosť stavbám. Oslobodenie od dane, daňové úľavy. Podnikanie v bytovom dome - zvýšenie dane zo stavieb.