Reforma daňového systému Slovensko - Zábojníková, M.
Daňová reforma SR. Vstup novej daňovej sústavy do platnosti od r. 1993. Novelizácia niektorých daňových zákonov od r. 1994. Nedostatočné príjmy z daní do štátneho rozpočtu. Perspektíva vývoja daňovej sústavy.