Skontrolujte si daňové priznanie Nezdaniteľná časť základu dane z príjmov za rok 1993 - Piršelová, Dagmar
Nezdaniteľná časť základu dane z príjmov. 15 zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení zákona č. 626/1992 Zb. a zákona č. 124/1993 Z/z.