Štátny dlh Slovenska sa vlani nepodarilo stabilizovať Celková zadlženosť SR k 31. decembru 1993 prekročila 123 miliárd korún
Komentované štatistické údaje o vývoji zadlženosti SR v r.1993 (strednodobý a dlhodobý štátny dlh celkom, vnútorný dlh,zahraničný dlh, prevzaté záväzky od ČSOB, prechodný štátny dlh). Vývoj zahraničného štátneho dlhu. Vývoj vnútorného štátneho dlhu.