Bankovnictví ve čtvrtém roce transformace - Angelis, I.
Kľúčové oblasti finančnej reformy - legislatíva, bankovníctvo, zdokonalenie riadenia menovej sféry. Zákony pre bankovníctvo. Porovnanie legislatívy so zákonodarstvom v ES. Bankové tajomstvo. Kvalita bankového systému. Úverová politika bánk.