DIK-ovia bez majetku? - Polanský, P.
Vývoj kapitálového trhu na Slovensku. Investičné fondy. Kupónová privatizácia. Zavedenie kapitálového fondu. Úloha Ministerstva financií Slovenskej republiky pri spracovaní investičných fondov.