Najväčšia zahraničná Agrobanka Praha, a.s., na Slovensku
Činnosť pobočky Agrobanky Praha v Banskej Bystrici. Hotovostný a bezhotovostný styk v korunovej i cudzomenovej oblasti. Vkladové účty - účty termínovaných vkladov. Revolvingový vkladový účet. Devízové vkladové účty. Vkladná knižka Agrokonto. Devízové vkladné knižky a devízové vkladné knižky s výpovednou lehotou. Priame napojenie na český kapitálový trh. Spracovanie dokumentárnych inkás. Realizácia devízových úhrad zo zahraničia.