Slovenské papierové peniaze v rokoch 1939-1945 - Šustek, Z.
Poznatky o vzniku a vývoji slovenských papierových platidiel, doplnené o nové výsledky bádania v archívoch. Obdobie 1939-1945 zanechalo rad technicky, výtvarne a ideovo hodnotných bankoviek.