Vyšla nová pamätná minca v hodnote 200 Sk - Fröhlich, Štefan
Pri príležitosti 100. výročia vzniku Medzinárodného olympijského výboru a prvej účasti SR na olympijských hrách vydala NBS novú dvestokorunovú pamätnú striebornú mincu. Je prvou z emisného plánu na rok 1994.