Indikátor ekonomiky, ktorý sa nedá oklamať O perspektívach komoditných búrz na Slovensku - Babják, M.
Rozhovor s generálnym sekretárom Slovenskej poľnohospodárskej burzy (SPB) v Bratislave. História vzniku SPB v roku 1992 ak súkromno-právnej inštitúcie. Poslanie burzy a obchodovanie s poľnohospodárskymi komoditami. Stavba ceny a faktory vplývajúce na tvorbu ceny. Termínové obchody. Ďalšie perspektívy fungovania burzy.