Náš kapitálový trh v roku 1 - Herzogová, Emília
Bratislavská opčná burza. Kapitálový trh. Postavenie investičných spoločností a investičných fondov. RM-Systém. Kontrolná úloha štátu nad kapitálovým trhom. Organizované trhy.