Päť minút s ekonomikou Včera v STV, dnes v HN - Pinter, Michal
RM-Systém Slovakia - súčasť nášho kapitálového trhu. Systém periodickej aukcie. Kontrola v stredisku cenných papierov. Systém priebežnej aukcie.