Rozvoj kapitálového trhu SR
Parametre rozvoja kapitálového trhu Slovenskej republiky. Bratislavská opčná burza a Burza cenných papierov Bratislava. Investičné banky, investičné spoločnosti, podielové fondy. Banky a finančné ústavy. Clearingové stredisko kapitálového trhu.