Rozvoj kapitálového trhu SR
Rozvoj a zmysel kapitálového trhu. Emitent a investor. Kapitálový trh a štát. Oživenie kapitálového trhu a privatizačný proces. Likvidita kapitálového trhu. Slovenská poľnohospodárska burza.